top of page

Odbojkaši Rijeke za nešto više od sat vremena igre svladali posljednju momčad Superlige

Ivan Volarić

Novi ListFran Pavlović/Foto Arhiva NL


Riječani su manje-više rutinski svladali posljednju momčad na superligaškoj ljestvici ostavivši gostima da tek u završnicama setova malo poprave dojam


Rijeka – Gorica 3:0

RIJEKA Utakmica 15. kola Superlige odbojkaša: Rijeka – Gorica 3:0 (25:18, 25:20, 25:18). Dvorana mladosti. Gledatelja: 30. Suci: Jukić i Ivković.


RIJEKA: Pavlović, Stanić, Čargonja, Marković, Maglica, Lasić, Dukić, Banko (L), Banović, Markovski (L), Mičetić, Žeželić.


GORICA: Klasnić, Šakota, Bosnar, Kljaić (L), Delić, Mezak, Dumić, Perić, Novalić, Azinović, Tolić, Budak (L).

Za nešto više od sat vremena igre odbojkaši Rijeke stigli su do pete pobjede ove sezone i prve u 2022. godini. Riječani su manje-više rutinski svladali posljednju momčad na superligaškoj ljestvici ostavivši gostima da tek u završnicama setova malo poprave dojam.


Svaki put kada bi se mladi Turopoljci približili na nekoliko poena zaostatka Riječani bi pronašli adekvatni odgovor. Nešto više neizvjesnosti donio je treći set. Velikogoričani su se držali do 19:18. Uslijedio je jedan atraktivni prolaz Sandra Dukića, pa je blok Riječana natjerao goste na dva promašaja i jedno zakucavanje lopte u vrh mreža, a na sve to nadovezao se i as servis mladoga Mičetića za 24:18. Dvojni blok Riječana odradio je svoje na set i meč loptu za konačno slavlje riječkog sastava.


Pred igračima trenera Velimira Liverića ove nedjelje je u Dvorani mladosti novi superligaški ispit. Riječani će od 16 sati u zaostaloj utakmici 13. kola ugostiti favoriziranu Mursu.

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page