top of page

Odbojkaši Rijeke dočekuju favoriziranu Mladost i nadaju se podršci s tribina trsatske dvorane

Ivan Volarić

14. prosinac 2021 13:22Vid Čargonja/Foto V. KARUZA


Vjerujem da će mladi igrači susret protiv Mladosti shvatiti kao još jednu priliku da se dokažu i pokažu - kaže trener Liverić


RIJEKA Odbojkaši Rijeke večeras od 18 sati na Trsatu dočekuju zagrebačku Mladost u prvom od dvaju uzastopnih ogleda protiv najjače hrvatske momčadi. Sastav trenera Velimira Liverića večeras očekuje susret četvrtfinala Kupa Hrvatske, a idućega petka superligaškog gostovanje kraj Save. Jasno je da su Mladostaši u obje utakmice apsolutni favoriti, neovisno o tome što su Riječani prošle subote umalo iznenadili četvrtoplasirani Varaždin na njegovu parketu.


– Imali smo šest razlike u četvrtom setu, vodili smo i u petom… Kod 11:11 u petom setu glavni sudac je pokazao naš poen nakon dodira mreže njihovog igrača, a onda je dosudio mrtvu loptu na intervenciju svojega pomoćnika i uz pritisak domaćih igrača. Šteta! Međutim, odigrali smo dobru utakmicu i to je ono što veseli – govori trener Velimir Liverić, koji je u Varaždinu na poziciju libera vratio iskusnog Maurizija Banka i time otvorio »natječaj« za upražnjeno mjesto primača-pucača.


– Dodatni prostor i prilika mladima, posebno Vidu Čargonji, koji igra na toj poziciji. Moraju svaku utakmicu shvatiti kao veliku priliku za dokazivanje i da pritom rade na tome da smanje broj pogrešaka. Tako ćemo pristupiti i utakmici protiv Mladosti. Vjerujem da će mladi igrači susret protiv Mladosti shvatiti kao još jednu priliku da se dokažu i pokažu. Bitno je da budemo motivirani i borbeni, da skupo prodamo svaki poen. U tom dijelu smo napravili dosta pomaka u odnosu na početak sezone, ali ima još prostora za napredak – rekao je Liverić.

Utakmica je otvorena za gledatelja, koji će imati priliku vidjeti najbolje što u ovom trenutku nudi klupska odbojka u Hrvatskoj. Osim toga, mladoj riječkoj momčadi će svaki poticaj s tribina itekako dobro doći…

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page