top of page

Riječani preokretom do slavlja

OK Sisak - MOK Rijeka 2:3 (25:21, 25:18, 20:25, 21:25, 7:15)

Odbojkaši >>Rijeke<< velikim su preokretom došli do slavlja u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Hrvatske, za nešto manje od dva sata Riječani su slomili žilavi otpor >>Siska<< koji je pomalo neočekivano poveo 2:0 u setovima. No, nakon >>jezikove juhe<< trenera Velimira Liverića i pravovremenog buđenja bijelo-plavi s Trsata su sredinom trećeg seta prelomili igru i odlijepili se na nedostižnih 15:19 te sigurno priveli tu dionicu igre u svoju korist. U četvrtom setu mini serija odvela je goste na plus 5 (10:15), sigurnom igrom do kraja je stiglo izjednačenje, a zatim furiozna završnica. Na semaforu je u posljednjoj dionici zasvjetlilo 1:5 za >>Rijeku<<, nakon čega je uslijedila serija 2:6 u kojoj su pravo-bijeli iskoristili već prvu meč loptu.

- Zadovoljni smo jer smo pobijedili, imamo 2:0 prednost uoči uzvrata na Trsatu koji se igra 13. prosinca. No, nedopustivo je da tako slabo odigramo prva dva seta, bez zalaganja, s puno pogrešaka - ističe trener Velimir Liverić i dodaje: - Vratili smo se kada je bilo najvažnije. Dečki su >>kliknuli<<, odigrali smo posljednja tri seta u jednom dahu. Kako je utakmica odmicala tako smo igrali svoju prepoznatljivu igru s puno dobrih blokova i smečeva. Neki su se već vidjeli u finalu, a opuštanje ne donosi dobro. Nije nam ovo trebalo, namučili smo sami sebe u trenutku kada igramo na tri kolosijeka.

Sinoć je odigrana i druga polufinalna utakmica u kojoj je >>Mladost Ribola Kaštela<< na gostovanju kod >>Mladosti<< u Zagrebu slavila s 0:3 (26:28, 19:25, 21:25).

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page