top of page

Riječani opravdali ulogu favorita


Foto: Vedran Karuza

Utakmica 6. kola Prve lige odbojkaša, Superlige: Karlovac - Rije­ka. 1:3 (13:25, 25:23, 19:25, 16:25). Dvorana: Mladost, Gledatelja: 100. Suci: Bin­gula i Vedriš (oba Zagreb). Delegat: Hranić (Zagreb).

KARLOVAC: L. Knežević, Alabadzić, K. Gojak, Fišić, D. Jakšić, Rabandžić, K. Knežević, F. Talašić, B. Go­jalc, Barišić.

RIJEKA: Pavlović, Ličina, Jurišić, Osojnak, Čule,Đor­đević, L. Lasić, D. Lasić, Banko, Janjanin, Smiljanić, Jurčević.

Odbojkaši Rijeke oprav­dali su u Karlovcu ulogu fa­vorita i upisali pobjedu ko­jom su se iznova vratili na četvrtu poziciju. Ukupno gledano Riječani su slavili očekivano lako, iako su domaćnima nakon odličnog ulaska u utakmicu neoče­kivano darovali jedan set. Nekoliko loših riječkih pri­jema i nekoliko loših gos­tujućih napada Karlovčani­ma je donijelo poravnanje u setovima. No, stvari su vrlo brzo sjele na svoje mjesto.

- U odnosu na Šibenik prošli tjedan sada smo odi­grali angažirano, borbeno, voljni moment je bio na za­vidnoj razini. I to se osjetilo na igri. Sve je bilo OK osim, naravno, drugog seta, koje­ga smo darovali domaćinu našim pogreškama. Na, sve u svemu utakmicu smo la­gano priveli kraju - rekao je Velimir Liverić, trener od­bojakaša Rijeke, pred koji­ma je izuzetno zahtjevnih, ali i izazovnih sedam dana. Naime, Riječani u srijedu na svom parketu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa dočekuju zagrebačku Mla­dost, potom su u subotu na Trsatu domaćini Mladosti Ribola Kaštela.

- Pozivam gledatelje da u što većem broju dodu u srijedu na Trsat, siguran sam da će uživati u vrhun­skoj odbojkaškoj predstavi - zaključio je Liverić.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page