top of page

Trener odbojkaša Rijeke nezadovoljan unatoč trećoj uzastopnoj pobjedi: “Moramo rasti na planu igre

i smanjiti oscilacije”

Ivan Volarić

07. ožujak 2022 12:48


Velimir Liverić/Foto V. KARUZA


Mogu biti donekle zadovoljan igrom nekolicine starijih igrača, sve ostalo je bilo ispod razine očekivanja - rekao je Liverić


RIJEKA Na bod osvojen u Kaštel Starom protiv favorizirane Ribole nadovezala su se dva boda protiv tradicionalno neugodnog Centrometala, pa tri protiv Siska i prošle subote nova tri boda osvojena u Zadru. Devet bodova u četiri utakmice stigla su u različitim okolnostima. Nakon dobre igre protiv Ribola Kaštele, sasvim pristojnih izdanja protiv Centrometala i Siska, uslijedilo je, tvrdi trener Velimir Liverić, slabo izdanje u Zadru. Pobjedi unatoč!


– Nisam zadovoljan! Kao da smo mislili da će Zadrani pasti sam od sebe kada vide Rijeku. Posebno sam nezadovoljan igrom trojicom novopečenih mladih reprezentativaca (Stanić, Maglica, Čargonja, op.a.), jednostavno moraju više i bolje. Iz utakmice u utakmicu očekujem da rastu na planu igre i da smanje oscilacije u svojim igrama na što manju mjeru – grmio je nakon zadarskog trijumfa Velimir Liverić, trener Riječana. – Mogu biti donekle zadovoljan igrom nekolicine starijih igrača, sve ostalo je bilo ispod razine očekivanja. Nemaju alibi ni u dugom putovanju, za tri sata smo stigli do Zadra. Zalaganje, borbenost i igra jednostavno u ovakvim utakmicama moraju biti na višoj razini. Zadar je objektivno najslabiji suparnik s kojim smo se susreli u zadnje vrijeme.


U svemu tome dobra je vijest što su Riječani uvećali svoj bodovni učinak.

– Baš zbog tog pozitivnog niza, mislim da smo trebali pružiti više. Danas će biti jezikova juha na treningu, uz pripadajuće stvari. Nema druge! Dečki već dobro znaju što ih čeka… – rekao je Liverić.


Njegova momčad bi u subotu mogla ostvariti i čevrtu uzastopnu pobjedu. Riječani na domaćem parketu dočekuju još jednu momčad sa začelja poretka, susjede iz Rovinja.

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page