top of page

Odbojkaši Rijeke priželjkuju i 4. uzastopnu pobjedu, na Trsat dolaze superligaški susjedi iz Rovinja

Ivan Volarić

12. ožujak 2022 08:28


Lovro Maglica/Foto M. LEVAK


Na papiru važimo za favorite, no to treba potvrditi na terenu i pritom pokazati bolju igru nego u Zadru - rekao je trener Velimir Liverić


RIJEKA Odbojkaše Rijeke danas (17 sati) na Trsatu čeka ogled protiv najbližeg superligaškog rivala Rovinja i prilika za nastavak niza pobjeda. Riječani su na tijesni poraz kod favorizirane Ribole Kaštele, uz osvojeni bod, nadovezali domaće pobjede nad Centrometalom i Siskom te gostujući uspjeh kod Zadra. S pobjedom protiv Rovinja na Trsatu bi mogli s puno zadovoljstva ući u završni dio sezone.


– Potući ćemo se mi u Slavonskom Brodu sedam dana kasnije, ali polako… Prvo trebamo dobiti Rovinj. Na papiru važimo za favorite, no to treba potvrditi na terenu i pritom pokazati bolju igru nego u Zadru. Vjerujem da su dečki shvatili gdje je problem. Tehničke pogreške su shvatljive, posebno kod niza mladih igrača koji dobivaju priliku, ali zalaganje i borbenost uvijek moraju biti na visini. To je nešto što se podrazumijeva, kako na treningu, tako i na utakmici. To mora postati određeni automatizam i onda će svima biti puno lakše – govori trener Velimir Liverić čija momčad u drugom dijelu prošle sezone nije ostvarila niti jednu pobjedu. Sada je u lijepoj niski uspjeha.


– Prošle sezone platili smo cijenu odrastanja niza mladih igrača. Ovo je mlada momčad koju guramo već dvije godine. Imamo pomoć nekolicine starijih igrača i sigurno je da su vidljivi određeni pomaci. Unatoč oscilacijama djelujemo stabilnije nego prošle sezone i to se onda osjeti na našim rezultatima – rekao je Liverić.

Tribine Dvorane mladosti su, uz poštivanje epidemioloških mjera, otvorene za gledatelje.

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page