top of page

Odbojkaši Rijeke ovoga vikenda imaju dvostruki program na Trsatu: “Želja je osvojiti šest bodova…”

Ivan Volarić

26. veljača 2022 08:06Foto M. LEVAK


Riječani danas od 17 sati dočekuju Centrometal, a sutra od 14 sati u zaostaloj utakmici - Sisak


RIJEKA Odbojkaše Rijeke nakon vrlo dobrog otpora i nes(p)retnog poraza u pet setova kod favorita u Kaštel Starom, ovoga vikenda ponovo čeka dvostruki superligaški program na domaćem parketu. Riječani će danas od 17 sati u Dvorani mladosti ugostiti Centrometal u 17. kolu, a dan kasnije (nedjelja, 14 sati) na istom će mjestu dočekati Sisak u zaostaloj utakmici 12. kola. Riječani se potajno nadaju da će nakon ove dvije utakmice biti bogatiji za šest bodova, čime bi konačno zakoračili u gornju polovicu poretka.


– Ako nastavimo igrati kao što smo igrali protiv Ribola Kaštele prošlog vikenda, onda se možemo tome nadati – govori trener Velimir Liverić. – Centrometal i Sisak su dvije iskusne, starije ekipe, koje su se pojačale. Unatoč tome nema razloga da ne pružimo borbeno izdanje, kao što je to bio slučaj protiv Kaštele.


Momčad iz Črečana godinama predstavlja »crnu mačku« za riječki sastav.

– Ispada da nam ne leže. Međutim, u prvom dijelu sezone smo na njihovu parketu izgubili 2:3 nakon što smo sve imali u svojim rukama. Jedna lopta je odlučila. Ne možemo unaprijed tvrditi da ćemo ovu i utakmicu protiv Siska dobiti, ali možemo, na temelju onoga što smo pružili u posljednjoj utakmici i na posljednjim treninzima, pretpostaviti da ćemo dati sve od sebe na planu želje i borbenosti – naglasio je Liverić.


Tribine su za gledatelje otvorene, jasno, uz poštivanje epidemioloških mjera.

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page