top of page

Odbojkaši Rijeke ovoga vikenda igraju dvije domaće utakmice: “Očekujemo pobjedu protiv Gorice…”

Ivan Volarić

Novi ListFran Pavlović i Vid Čargonja u bloku/Foto S. DRECHSLER


Ulaz je na obje utakmice dozvoljen za određeni broj gledatelja, jasno uz poštovanje propisanih epidemioloških mjera


RIJEKA Odbojkaše Rijeke nakon poraza u Splitu, u prvoj službenoj utakmici u 2022. godini, ovoga vikenda očekuje dvostruki program u okviru Superlige. Igrači trenera Velimira Liverića danas će od 17 sati na parketu Dvorane mladosti ugostiti posljednjeplasiranu Goricu, a sutra od 16 sati ih, također na Trsatu, u zaostaloj utakmici očekuje najveći izazivač Mladosti u borbi za naslov prvaka – osječka Mursa.


– Goricu smo već dobili na njihovu parketu u prvom dijelu sezone 3:1 – govori Liverić. – Sada igramo kod kuće i očekujemo novu pobjedu. Uvjeren sam da ćemo bolje izgledati nego prije sedam dana u Splitu gdje, ruku na srce, nismo odigrali ni približno onako kako možemo. Valjda smo pomislili da ćemo lako dobiti kada smo vidjeli da za njih neće nastupiti Igor Omrčen. Osim toga, iza nas je bila pauza od gotovo dva mjeseca bez utakmice, a povrh svega oba tehničara su dugo bila odsutna i nismo ni u tom dijelu bili pravi. Ali, nema ništa od plakanja i vraćanja na ono što je bilo. Maksimalna je koncentracija na predstojeće utakmice, prvo Goricu, a onda i Mursu.


Osječani su za razliku od Gorice (pre)velik zalogaj za Riječane.

– Rekao bih da je to u prvom redu prilika svima da se pokažu. Oni su veliki favoriti, ekipa koja se bori za osvajanje Kupa i prvoga mjesta, dakle ekipa protiv koje borbenost svih igrača, od najmlađih pa do najstarijih, mora biti na najvišoj mogućoj razini. Od toga sve polazi – rekao je Liverić u čijem sastavu neće biti tek pristiglog Lovre Babića.


Zadranin koji igra na poziciji primača pucača je debitirao prošloga vikenda na Poljudu, a sada je zbog zdravstvenih problema prisiljen preskočiti susrete protiv protiv Turopoljaca i Slavonaca.


Ulaz je na obje utakmice dozvoljen za određeni broj gledatelja, jasno uz poštovanje propisanih epidemioloških mjera.

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page