top of page

Brojne riječke slabosti: Odbojkaši Rijeke poraženi na gostovanju u Nedelišću


Foto V. Karuza

NEDELIŠĆE Utakmica 13. kola Superlige odbojkaša: Centrometal – Rijeka 3:1 (25:16, 25:20, 14:25, 25:17). Dvorana: NCG Aton. Gledatelja: 50. Suci: Vedriš i Bingula (oba Zagreb). Delegat: Hranić (Zagreb).

CENTROMETAL: Bogdanović, Vincek, Kurteš, Gotal, Juras, Vuk, Palinkaš, Posavec, Komosar, I. Novak, K. Novak, Čičković, Diali, Kopačević.

RIJEKA: Pavlović, Ličina, Lešić, Jurišić, Martić, Osojnak, L. Lasić, Banko, Janjanin, Smiljanić, Jurčević, Colnar.

Bez ozlijeđenih Deana Cibića i Ivana Đorđevića i fakultetskim obavezama spriječenog Karla Čule odbojkaši Rijeke doživjeli su drugi uzastopni i šesti prvenstveni poraz ove sezone. Nakon odlične predstave u Kupu, kada su prilično namučili favorizirane Kaštelane, Riječani su na gostovanju u Nedelišću praktički pali bez »ispaljenog metka«. Jednostavno, riječke su slabosti bile brojne, a iskusna domaća ekipa to je znala kazniti.

– Igrali smo katastrofalno, ali valjda to tako mora biti. Istina je da imamo problema s ozljedama, ali momčad koja želi nešto napraviti i koja je igrala finale Kupa ne smije si dozvoliti da igra ovako kako smo mi jučer igrali. Ovo je za nas bila poražavajuća utakmica, valjda smo u Kaštel Starom imali potpuno pražnjenje. Mogu se jedino nadati da će biti bolje – ogorčen je bio trener Velimir Liverić.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page