Riječani preokretom do slavlja

OK Sisak - MOK Rijeka 2:3 (25:21, 25:18, 20:25, 21:25, 7:15)

 

 

Odbojkaši >>Rijeke<< velikim su preokretom došli do slavlja u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Hrvatske, za nešto manje od dva sata Riječani su slomili žilavi otpor >>Siska<< koji je pomalo neočekivano poveo 2:0 u setovima. No, nakon >>jezikove juhe<< trenera Velimira Liverića i pravovremenog buđenja bijelo-plavi s Trsata su sredinom trećeg seta prelomili igru i odlijepili se na nedostižnih 15:19 te sigurno priveli tu dionicu igre u svoju korist. U četvrtom setu mini serija odvela je goste na plus 5 (10:15), sigurnom igrom do kraja je stiglo izjednačenje, a zatim furiozna završnica. Na semaforu je u posljednjoj dionici zasvjetlilo 1:5 za >>Rijeku<<, nakon čega je uslijedila serija 2:6 u kojoj su pravo-bijeli iskoristili već prvu meč loptu.

- Zadovoljni smo jer smo pobijedili, imamo 2:0 prednost uoči uzvrata na Trsatu koji se igra 13. prosinca. No, nedopustivo je da tako slabo odigramo prva dva seta, bez zalaganja, s puno pogrešaka - ističe trener Velimir Liverić i dodaje: - Vratili smo se kada je bilo najvažnije. Dečki su >>kliknuli<<, odigrali smo posljednja tri seta u jednom dahu. Kako je utakmica odmicala tako smo igrali svoju prepoznatljivu igru s puno dobrih blokova i smečeva. Neki su se već vidjeli u finalu, a opuštanje ne donosi dobro. Nije nam ovo trebalo, namučili smo sami sebe u trenutku kada igramo na tri kolosijeka.

Sinoć je odigrana i druga polufinalna utakmica u kojoj je >>Mladost Ribola Kaštela<< na gostovanju kod >>Mladosti<< u Zagrebu slavila s 0:3 (26:28, 19:25, 21:25).

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square