top of page

Čule: Bit te teško, ali, vjerujem, i zanimljivo

Foto: Novi List

Odbojkaši Rijeke danas (18 sati, Dvorana Mladosti) u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa dočekuju zagrebačku Mladost. Zagrepčani su, uz odbojkaše Mladosti Ribola Kaštela, glavni pretendenti za osvajanje Kupa i ove godine, što samo po sebi ukazuje pred kakvim će izazovom Riječani biti večeras. - Iskreno, bit će jako teško, ali vjerujem da će utakmica biti zanimljiva - kaže Karlo Čule, pouzdani srednji bloker Riječana, koji ove sezone igra najbolju odbojku u svojoj karijeri.

- Treba otvoreno priznati da su Zagrepčani favoriti, visoka su ekipa, dobri su u bloku napadu, odlično serviraju, ali na ovakvim utakmicama mi uglavnom uvijek igramo dobro pa vjerujem da će tako biti i ovoga puta, Riječani su ove sezone već jednom igrali protiv Zagrepčana, na početku prvenstva gostovali su u Zagrebu i doživjeli uvjerljiv poraz. No, u jednom dijelu utakmice sasvim su solidno parirali domaćinima, što sigurno ulijeva nadu uoči današnjeg susreta. - Bila nam je to prva utakmica ove sezone i odmah protiv kvalitetnog suparnika i nije se bilo lako na to priviknuti. Riječ je o momčadi koja izgleda izuzetno nadmoćno, a mi tada nismo uspjeli napraviti neke stvari koje inače uspijevamo. No, sada vrlo dobro znamo što nas očekuje i tako ćemo se postaviti. Jasno je da bi za Riječane plasman u polufianale bio ravan čudu.

-To je istina. No, dat ćemo sve od sebe. Uostalom, ovo nam je prva u seriji šest teških utakmica, a seriju zaključujemo gostovanjem kod »Centrometala« i domaćom utakmicom s »Mursom. Imamo dvije utakmice sa zagrebačkom »Mladost i jednu s »Mladost Ribola Kaštela« i baš te tri utakmice bit će nam najbolja priprema za »Centrometal« i »Mursu« koje rnorarno pobijediti želimo li na kraju sezone biti četvrti lli možda čak i treći - nastavlja Čule, inače student treće godine Elektrotehnike, koji ove sezone dobrim igrama uzvraća na ukazanom mu povjerenju. - Imam osjećaj da igram isto kao i lani, samo što sada imam puno više utakmica, a samim time raste motivacija - zaključit će Karlo Čule

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page