Čule: Bit te teško, ali, vjerujem, i zanimljivo

November 23, 2016

 

 

Odbojkaši Rijeke danas (18 sati, Dvorana Mladosti) u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa dočekuju zagrebačku Mladost. Zagrepčani su, uz odbojkaše Mladosti Ribola Kaštela, glavni pretendenti za osvajanje Kupa i ove godine, što samo po sebi ukazuje pred kakvim će izazovom Riječani biti večeras. - Iskreno, bit će jako teško, ali vjerujem da će utakmica biti zanimljiva - kaže Karlo Čule, pouzdani srednji bloker Riječana, koji ove sezone igra najbolju odbojku u svojoj karijeri.

- Treba otvoreno priznati da su Zagrepčani favoriti, visoka su ekipa, dobri su u bloku napadu, odlično serviraju, ali na ovakvim utakmicama mi uglavnom uvijek igramo dobro pa vjerujem da će tako biti i ovoga puta, Riječani su ove sezone već jednom igrali protiv Zagrepčana, na početku prvenstva gostovali su u Zagrebu i doživjeli uvjerljiv poraz. No, u jednom dijelu utakmice sasvim su solidno parirali domaćinima, što sigurno ulijeva nadu uoči današnjeg susreta. - Bila nam je to prva utakmica ove sezone i odmah protiv kvalitetnog suparnika i nije se bilo lako na to priviknuti. Riječ je o momčadi koja izgleda izuzetno nadmoćno, a mi tada nismo uspjeli napraviti neke stvari koje inače uspijevamo. No, sada vrlo dobro znamo što nas očekuje i tako ćemo se postaviti. Jasno je da bi za Riječane plasman u polufianale bio ravan čudu.

-To je istina. No, dat ćemo sve od sebe. Uostalom, ovo nam je prva u seriji šest teških utakmica, a seriju zaključujemo gostovanjem kod »Centrometala« i domaćom utakmicom s »Mursom. Imamo dvije utakmice sa zagrebačkom »Mladost i jednu s »Mladost Ribola Kaštela« i baš te tri utakmice bit će nam najbolja priprema za »Centrometal« i »Mursu« koje rnorarno pobijediti želimo li na kraju sezone biti četvrti lli možda čak i treći - nastavlja Čule, inače student treće godine Elektrotehnike, koji ove sezone dobrim igrama uzvraća na ukazanom mu povjerenju. - Imam osjećaj da igram isto kao i lani, samo što sada imam puno više utakmica, a samim time raste motivacija - zaključit će Karlo Čule

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square