Riječani opravdali ulogu favorita

November 21, 2016

 

Utakmica 6. kola Prve lige odbojkaša, Superlige: Karlovac - Rije­ka. 1:3 (13:25, 25:23, 19:25, 16:25). Dvorana: Mladost, Gledatelja: 100. Suci: Bin­gula i Vedriš (oba Zagreb). Delegat: Hranić (Zagreb).

KARLOVAC: L. Knežević, Alabadzić, K. Gojak, Fišić, D. Jakšić, Rabandžić, K. Knežević, F. Talašić, B. Go­jalc, Barišić.

RIJEKA: Pavlović, Ličina, Jurišić, Osojnak, Čule,Đor­đević, L. Lasić, D. Lasić, Banko, Janjanin, Smiljanić, Jurčević.

Odbojkaši Rijeke oprav­dali su u Karlovcu ulogu fa­vorita i upisali pobjedu ko­jom su se iznova vratili na četvrtu poziciju. Ukupno gledano Riječani su slavili očekivano lako, iako su domaćnima nakon odličnog ulaska u utakmicu neoče­kivano darovali jedan set. Nekoliko loših riječkih pri­jema i nekoliko loših gos­tujućih napada Karlovčani­ma je donijelo poravnanje u setovima. No, stvari su vrlo brzo sjele na svoje mjesto.

- U odnosu na Šibenik prošli tjedan sada smo odi­grali angažirano, borbeno, voljni moment je bio na za­vidnoj razini. I to se osjetilo na igri. Sve je bilo OK osim, naravno, drugog seta, koje­ga smo darovali domaćinu našim pogreškama. Na, sve u svemu utakmicu smo la­gano priveli kraju - rekao je Velimir Liverić, trener od­bojakaša Rijeke, pred koji­ma je izuzetno zahtjevnih, ali i izazovnih sedam dana. Naime, Riječani u srijedu na svom parketu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa dočekuju zagrebačku Mla­dost, potom su u subotu na Trsatu domaćini Mladosti Ribola Kaštela.

- Pozivam gledatelje da u što većem broju dodu u srijedu na Trsat, siguran sam da će uživati u vrhun­skoj odbojkaškoj predstavi - zaključio je Liverić.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square