top of page

Novi poraz Rijeke


Šibenik 91' - Rijeka 3:1 (21:25, 25:20, 28:26, 25:18).

Dvorana: Baldekin. Gledatelja: 50. Suci: Juravić i Maričić (oboje Zadar). Delegat: Kozić (Šibenik).

ŠIBENIK 91: Grubišić, Colić, Bunardžija, Dellorco, Burazer, Mišura,

Grgurica, Kelin, Cogelja, Zeljković, Kunčić.

RIJEKA: Pavlović, Ličina, Jurišić, Osojnak, Cule, Đordević, L. Lasić, Banko, D. Lasić, Sušanj, Smiljanić (L), Jurčević (L).

Odbojkaši Rijeke doživjeli su treći poraz ove sezone, drugi na gostovanju. Riječani će nakon Šibenika sigurno imati za čime žaliti, poraženi su od momčadi koja sigurno od njih nije kvalitetnija.

- Nismo igrali dobro čak niti nakon što smo prvi set riješili u svoju korist, a riješili smo ga u završnici malo boljim servisom i blokom. No, kada smo vidjeli što nam je činiti i kako moramo igrati mi smo - stali. Igrali smo loše, previše smo griješili, previše smo poena darovali suparnicima - govorio je Velimir Liverić, trener Riječana, pa nastavio: - Odnos čitave ekipe bio je katastrofalan. Šibenčane smo podcijenili, valjda su dečki mislili da će se naši domaćini sami predati. Ovo nam je dobra škola za ubuduće jer na gostujućem terenu nešto treba pokazati. Istina je da smo mi bolja ekipa, ali to smo morali pokazati na parketu. A mi to nismo napravili - zaključio je Liverić.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page